top of page

WINE BARS UNITED

HELSINKI

Wine Bars United on neljän helsinkiläisen viinibaarin, Grape Wine Barin, La Taperían, Minne Champagne & Winen ja Murun Viinibaarin yhteistyö. Jaamme kaikki suuren rakkauden hurmaaviin viineihin, maistuvaan, laadukkaista raaka-aineista valmistettuun ruokaan ja poikkeuksellisen hyvään palveluun. Ajatus yhteistyöhön syntyi halusta jakaa helsinkiläisten viinibaarien ilosanomaa.

 

Haluamme tarjota vieraillemme mahdollisuuden kokeilla viinibaariemme tarjontaa matalalla kynnyksellä. Ostamalla ”Wine Bars United”-lahjakortin, pääset nauttimaan neljässä paikassa lasillisen viiniä ja herkullisen annoksen keittiön tarjonnasta. Lahjakortin voit käyttää joko arjen piristäjänä paikka kerrallaan tai saman päivän aikana viinibaarihyppelyn tyyliin. Kaikki neljä viinibaaria sijaitsevat kätevästi kävelymatkan päässä toisistaan.

 

Lahjakortin hinta on 80 € ja se on voimassa 15.6.2024 asti. Voit käyttää lahjakorttia keskiviikosta lauantaihin. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Grape Wine Bar & Tasting Room  


Uudenmaankatu 13, 00120 Helsinki

Ti-To 16-22 / Pe 16-24 / La 14-24 / Su 12-17

Grape varaa pöytiä ruokailijoille, online-pöytävaraus > 
p. +358 50 552 08 22

https://www.grapewinebar.fi/

 

Lahjakorttiin sisältyy lasi raikasta valkoista vaihtuvalta viinilistalta sekä paistettuja jättiravun pyrstöjä ponzu-liemen ja seesamimajoneesin kanssa.

Grape Wine Bar on kotoisa viinibaari Uudenmaankadulla. Tunnelma on rento, huolenpito välittävää, viinit huikeita, ja ruoka maistuvaa. Laajalla viinilistalla löytyy sekä klassisia että huikentelevaisempia viinejä, yhdistävänä tekijänä nautittavuus. Laseittain tarjolla oleva valikoima vaihtuu viikoittain, joten uutta kokeiltavaa löytyy joka kerralle. Keittiöstä tarjoillaan asiaan kuuluvien juustojen ja leikkeleiden lisäksi vaihtuva kattaus annoksia, joita voi jakaa tai nautiskella omanaan.

La Taperia Logo black.png

La Tapería 


Uudenmaankatu 7, 00120 Helsinki

Ke-to 16-22 / Pe-la 16-24

La Tapería ei ota vastaan pöytävarauksia. 

p. +358 50 364 2123

https://www.lataperia.fi/

Lahjakorttiin sisältyy lasi punaviiniä ja valintasi mukaan annos Iberian kinkkua tai lajitelma espanjalaisia juustoja.

La Taperíassa pääset nauttimaan aidosta espanjalaisesta tunnelmasta. Viinibaari on rento paikka, jossa voi nauttia laajasta valikoimasta espanjalaisia viinejä ja herkullisia juustoja ja leikkeleitä sekä muita tapaksia. Myymälän puolelta löytyy Suomen laajin valikoima espanjalaisia herkkuja kotiin vietäväksi.

logo-minne-340px-300x132.png

Minne Champagne & Wine


Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki

Ma 8-14 / Ti-to 8-14 & 16-23 / Pe 8-01 / La 14-01

Minneen voit tehdä pöytävarauksen online tästä > 

p. +358 44 55 66 194

https://www.minnehelsinki.fi/

Lahjakorttiin sisältyy hiillostettua parsaa, puffattua tapiokaa ja ruskistettu-voi sabayon, sekä lasillinen päivän samppanjaa.

Minne Champagne & Wine tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä kaikille aisteille. Voit tehdä löytöjä himoituista puna- ja valkoviiniklassikoista sekä nousevista tähtinimistä. Eurooppalaisiin viineihin nojaava valikoima täydentyy tarkkaan valikoiduilla uuden maailman huippunimillä. Baarin menulta löytyy tapas-henkisten naposteltavien lisäksi lisäksi makuelämyksiä myös vaativampaan makuun.

Murun Viinibaari

 

Lönnrotinkatu 14, 00120 Helsinki 

Ke-la 16.30-23

Murun Viinibaari ei ota vastaan pöytävarauksia. 

p. +358 300 472 339

https://www.murudining.fi/viinibaari/

Lahjakorttiin sisältyy Murun viikoittain vaihtuva risotto ja lasillinen siihen sovitettua viiniä.

Murun viinibaari sijaitsee Ravintola Murun vieressä, kulman takana Lönnrotinkadulla. Viinibaarissa on laseittain tarjolla usein vaihtuva valikoima ja tämän lisäksi viinilistalta löytyy yli 750 viinin valikoima. Murun viinibaari tarjoilee viinin ohella myös leikkeleitä, juustoja, risottoa ja Murun keittiön pikkuannoksia.

MISSÄ?

© 2024 Wine Bars United / Three Grapes Oy

Ota yhteyttä >

bottom of page