top of page

What a Grape Afternoon!

Grape_Tasting_Room_logo_valkoinen_tp.png
Kokouspaketti lounaalla ja ohjatulla viinitastingilla

Me Grapessa tiedämme, että välillä kokoukset puuduttavat, etänä on yksinäistä työskennellä, eikä toimistolla oleminen oikein inspiroi. Mikäpä siis mukavampi tapa piristää viikkoa, kuin varata kutsuvan tunnelmallinen Grape Tasting Room Punavuoren sydämestä oman porukan käyttöön. Olemme räätälöineet ”What a Grape afternoon”-paketin yrityksesi varattavaksi.

Päivä aloitellaan kahvin ja croissantin voimin, ja samalla on aikaa keskittyä päivän polttaviin asioihin palaverin tai workshopin muodossa. Lounasaikaan katamme pöytään klassisen, raikkaan vihreän

salaatin, perunagnoccheja vaihtuvilla mauilla, sekä rapeaa hapanjuurileipää ruskistetun voin kanssa. Lounaan jälkeen jatketaan töitä, ja herkutellaan macaronseilla.

 

Kun päivän työt on saatu päätökseen, on aika päästä nautiskelemaan. Rennon asiantuntevalla otteella vedetty neljän viinin tasting on mitä ihanin tapa päättää palaveripäivä. Voit valita tastingin teemaksi kiinnostavat kuplat, viettelevät valkoiset, tai puhuttelevat punaiset. Tasting kestää noin tunnin verran, ja sen jälkeen voit halutessasi jatkaa after work-henkeen viinibaarin puolella.

 

”What a Grape afternoon”-paketti on varattavissa ma-pe klo 11-16 välisellä ajalla.

Hinta 90€/hlö, minimi myynti 500 €. Lisätunnit klo 11-16 ulkopuolella 125€/alkava tunti.

Kysy lisää ja tee varauspyyntö > info@grapewinebar.fi

bottom of page