top of page

Viinitastingit ja illanvietot

Kysy lisää ja tee varauspyyntö > info@grapewinebar.fi

Kaikkiin Grape Tasting Roomin tastingeihin sisältyy 5-6 maisteltavaa viiniä ja tarinat niiden taustalta. Aikaa on hyvä varata noin puolitoista tuntia, tila on käytössä tastingin ajan. Iltaa voi myös jatkaa viinibaarimme puolella - sehän löytyy kätevästi melkein seinän takaa.

Ohjatut tastingit toteutamme 6-24 hengelle. Pienemmille seurueille voit varata pöydän viinibaarin puolelta ja tilata viinejä pienempinä maisteluannoksina.

 

Koska hyvä viini ja hyvä ruoka kulkevat käsi kädessä, voit myös tilata tastingin yhteyteen pientä naposteltavaa. Yhdistelmä maukkaita leikkeleitä, syntisen herkullisia juustoja, tuoretta leipää ja oivallisia oliiveja 23 € / hlö tastingin yhteydessä.

Tastingiin voit myös yhdistää ruokaisamman kokonaisuuden, joka tarjoillaan koko seurueelle jaettavaksi. Tässä illallismenumme:

Lajitelma leikkeleitä, oliiveja, leipää ja voita

 

Paahdettua juuriselleriä, mantelia ja pecorinoa

 

Ankankoipiconfit, porkkanaa ja appelsiini beurre blanc

 

Perunaa, purjoa ja fetakreemiä

 

Kauracrumblea, omenaa ja vaniljaa

 

52 €/hlö

Tasting-paketit

Don't you know who I am?

60 € / hlö

Tastingissa tutustutaan yleisimpiin rypälelajikkeisiin, ja selvitetään mikä tekee näistä kaunokaisista suosituimpia.

SameSameButDifferentTemp.jpg

Never heard

60 € / hlö

Perehdytään kätkettyihin helmiin tuntemattomammilta viininviljelyalueilta, ja otetaan selvää erikoisemmista rypälelajikkeista.

WildChildTemp.png

Cloudy or clear?

65 € / hlö

Maistellaan eroja viininvalmistustekniikoihin pohjautuen. Miten eroavatkaan eri tavalla valmistetut kuohuviinit, suodatetut ja suodattamattomat viinit, ja erilaiset kypsytysastiat?

bottom of page