top of page

Viinitastingit ja illanvietot

Kysy lisää ja tee varauspyyntö > info@grapewinebar.fi

Kaikkiin Grape Tasting Roomin tastingeihin sisältyy 5-6 maisteltavaa viiniä ja tarinat niiden taustalta. Aikaa on hyvä varata noin puolitoista tuntia, tila on käytössä tastingin ajan. Iltaa voi myös jatkaa viinibaarimme puolella - sehän löytyy kätevästi melkein seinän takaa.

Tastingit sopivat 6-24 hengelle. Viinibaarin puolelle emme ota pöytävarauksia tai ennakkotilauksia, pl. Slow Sundays sunnuntaisin.

 

Koska hyvä viini ja hyvä ruoka kulkevat käsi kädessä, voit myös tilata tastingin yhteyteen pientä naposteltavaa. Yhdistelmä maukkaita leikkeleitä, syntisen herkullisia juustoja, tuoretta leipää ja oivallisia oliiveja 23 € / hlö tastingin yhteydessä.

Tastingiin voit myös yhdistää ruokaisamman kokonaisuuden, joka tarjoillaan koko seurueelle jaettavaksi. Tässä illallismenumme:

Lajitelma leikkeleitä, oliiveja, manteleita, leipää ja levitettä

Basilikapestoa, ricottaa ja tomaattia

Perunaa, paahdettua valkosipulivoita ja ruohosipulia

Ankankoipea, appelsiinikastiketta ja timjamia

Valkosuklaa-jogurttimoussea ja punaherukkaa

52€ / hlö

Tasting-paketit

MoreBubblesLessTroublesTemp.png
Don't you know who I am?

60 € / hlö

Tastingissa tutustutaan yleisimpiin rypälelajikkeisiin, ja selvitetään mikä tekee näistä kaunokaisista suosituimpia.

SameSameButDifferentTemp.jpg
Never heard

60 € / hlö

Perehdytään kätkettyihin helmiin tuntemattomammilta viininviljelyalueilta, ja otetaan selvää erikoisemmista rypälelajikkeista.

WildChildTemp.png
Cloudy or clear?

65 € / hlö

Maistellaan eroja viininvalmistustekniikoihin pohjautuen. Miten eroavatkaan eri tavalla valmistetut kuohuviinit, suodatetut ja suodattamattomat viinit, ja erilaiset kypsytysastiat?

NiceToMeetYouTemp.png
Same same but different;
Old vs. New World

65 € / hlö

Tastingissa käydään läpi kolme rypälelajiketta, kahden setteinä, toisen viinin tullessa vanhasta, ja toisen uudesta maailmasta. 

bottom of page