top of page

ke 14. helmik.

|

Grape Tasting Room

Sip & Paint

Ystävänpäivänä yhdistämme luovassa tastingissa viinit ja maalauksen.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Sip & Paint
Sip & Paint

Paikka & aika

14. helmik. 2024 klo 18.00 – 20.30

Grape Tasting Room, Uudenmaankatu 13, 00120 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Ystävänpäivänä Grapessa on aika inspiroitua viinistä ja seurasta. Päätimme yhdistää luovaan tastingiin viinit, tunteet ja taivaanrannan maalarit. Löytyykö lempiviinistäsi samoja piirteitä kuin elämäsi tärkeistä ihmisistä tai kohtaamisista? Tuoksut ja maut tuovat mieleen erilaisia tunnelmia ja muistoja, muotoja, värejä ja hahmoja. Pirskahteleva, värikäs, vakava, omalaatuinen, pyöreä vai jotain aivan muuta?

Tapahtumassa maistamme 3 luonteikasta viiniä ja siirrämme illan tunnelmat maalaten ja piirtäen konkreettiseen muotoon maalauspohjalle.

Luovuus kaipaa välillä herättelyä ja ilman opastusta illasta ei tietenkään tarvitse selviytyä. Viinitarinoista ja tastingistä vastaa Grapen Ida ja maalausta ohjaa ystävämme kuvataideterapeutti Emma.

Kokemusta sinulla ei tarvitse olla viinistä tai maalaamisesta, into heittäytyä värien ja hyvien fiilisten vietäväksi riittää. Maalit, siveltimet ja muut tarvikkeet löytyvät paikan päältä, varauduthan kuitenkin asianmukaisella vaatetuksella, jota ei mahdollinen maaliroiske tai lisäväri haittaa.

Tapahtuma alkaa ja viinilasit täyttyvät kello 18.00. Tastingiin ja maalaamiseen olemme varanneet aikaa 2,5 tuntia.

Hinta 42€/henkilö

Liput

  • Sip & Paint

    42,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

x-close-icon-white.png
x-close-icon-white.png
bottom of page