Viinitasting Grapessa

Me Grapessa olemme sitä mieltä, että viini on parhaimmillaan hyvässä porukassa nautittuna. Kotoisan kutsuvassa takahuoneessamme on mitä mukavinta uppoutua viinien kiehtovaan maailmaan, ja päästä fiilistelemään makumatkojen vietäväksi. Valitse sopiva teema tastingille, nappaa muutama ystävä mukaan, saavu paikalle, istu ja rentoudu. Niin helppoa se on, me hoidamme loput.

MoreBubblesLessTroublesTemp.png
More bubbles, less troubles

65,00 / hlö

Tastingissa tutustutaan kuplien laajaan skaalaan, aina tutummista crémanteista ja samppanjoista kiinnostaviin pet’nateihin. Mikä näitä kaunokaisia yhdistää ja erottaa?

SameSameButDifferentTemp.jpg
Same same but different

60,00 / hlö

Rypäleiden kuningattarien ja kuninkaiden kahdet kasvot; tastingissa käydään läpi kolme tuttua rypälelajiketta, kaikki kahden settinä ja paremmin lajikkeiden monipuolisuuteen tutustuen.

WildChildTemp.png
Wild child

60,00 / hlö

Kokeilevampia viinejä jotka tottelevat vain yhtä sääntöä; Herkullista sen olla pitää!

NiceToMeetYouTemp.png
Nice to meet you

60,00 / hlö

Uusia tuttavuuksia vähemmän tunnetuilta viinialueilta, ja persoonallisista rypälelajikkeista valmistettuna.

Kaikkiin tastingeihin sisältyy kuusi maisteltavaa viiniä ja tarinat niiden taustalta. Aikaa on hyvä varata noin puolitoista tuntia, mutta toisinaan mukavia jutustellessa saattaa mennä hiukan pidempäänkin.

Tastingit sopivat 4-16 hengelle.

 

Koska hyvä viini ja hyvä ruoka kulkevat käsi kädessä, voit myös tilata tastingin yhteyteen pientä naposteltavaa. Yhdistelmä maukkaita leikkeleitä, syntisen herkullisia juustoja, tuoretta leipää ja oivallisia oliiveja 15 € / hlö tastingin yhteydessä.

Tasting-tiedustelu

arrow&v
Kello*
arrow&v
Viinisiskot_yhteispiirros.png

Kiitoksia yhteydenotosta, palaamme mailitse pian!